Από το Blogger.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Our philosophy.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαχείριση μικρών & πολύ μικρών μονάδων παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η εταιρεία Travel & Hospitality Services δραστηριοποιείται στον χώρο της φιλοξενίας από το 2009 και παρέχει σε ξενοδόχους τις υπηρεσίες της με σκοπό την μεγιστοποίηση των αποδόσεων της επένδυσης των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων.
  
Η εταιρεία απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών και πολύ μικρών τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία αποτελούν την ραχοκοκαλιά της φιλοξενίας στην Ελλάδα και δυστυχώς επηρεάζονται τα μέγιστα από την δημοσιονομική κρίση τόσο στην χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι οικογενειακά διοικούμενες αυτές επιχειρήσεις (και σε ορισμένες περιπτώσεις η οικογένεια είναι και το μοναδικό προσωπικό που απασχολείται στο ξενοδοχείο) αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια πτώση των πωλήσεων τους και συρρίκνωση τόσο του τζίρου τους όσο και των κερδών τους. Οι αιτίες αυτής της πτώσης είναι πολύπλευρες και ευτυχώς εύκολα αναστρέψιμες.

Σκοπός της εταιρείας μας στην συνεργασία μας με τον πελάτη είναι να παρουσιάσουμε, κατόπιν ενδελεχούς μελέτης της σημερινής κατάστασης του καταλύματος, ένα στρατηγικό πλάνο για την βελτίωση της θέσης της επιχείρησης και σε ορισμένες περιπτώσεις την επανατοποθέτηση της στην τουριστική αγορά με κόστος ανάλογο των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων και τις δυνατότητες της μονάδας.

Είναι αμφιβόλου αποτελέσματος να ζητάς από μια μικρή μονάδα έξι ενοικιαζομένων δωματίων να επενδύσει χρήματα σε εκθέσεις, roadshows και workshops σε αναδυόμενες αγορές ενώ μπορείς να την κατευθύνεις να επενδύσει σε αναδιαμόρφωση και επέκταση των προσφορών της προς τον επισκέπτη-πελάτης της.

Οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινούμαστε είναι:
Τίμιο και στοχευόμενο marketing
Ανθρωποκεντρικό management
Άριστη εξυπηρέτηση πελατών
Κοινωνική Δικτύωση και προβολή


Από απλή διαχείρισης των συμβολαίων του καταλύματος με τους ΟΤΑ’s και την διαχείριση της κοινωνικής δικτύωσης και προβολής μέχρι το πλήρες management της μονάδας, η εταιρεία μας παρέχει λύσεις και συμβουλές με μοναδικό σκοπό την αύξηση της κερδοφορίας του καταλύματος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου